SENSE HOTEL СОФИЯ

Design Hotels™ е грижливо подбрана маркетингова колекция от 280 хотела в над 50 държави по света. Един в София, два в Милано.

Преди двадесет и пет години Клаус Зендлингер разбира, че „лайфстайл“ туристите ще оценят хотелите, които се отличават от останалите и ключовата дума за него е „дизайн“. Основава компанията си върху маркетингова концепция и започва със скромно портфолио от десет иконични хотела като членове. През март 2013 г. Design Hotels™ стартира програма за устойчиво развитие и еко-мениджмънт, чиято цел е да защитава околната среда на локално равнище. В същата година отваря врати първият дизайн хотел в България: Sense Hotel в София.

 

 

Позициониран в сърцето на София, на ул. „Цар Освободител“ 16, с прекрасен изглед към катедралата „Александър Невски“ от неговия Rooftop бар, Sense е пример за отдаденост към модерния дизайн, лукса, спокойствието и уюта. Дело е на Lazzarini Pickering Architetti и „Архитектурна група Цонков“. Както повечето съвременни хотели, Sense е отворен за живота на града и е достъпен не само за гостите на хотела. Можете да вземете аперитив на терасата на 9-тия етаж, можете да посещавате фитнеса, басейна и спа услугите, можете да вечеряте в изискания ресторант или в гастро бара.

 

Модерната стъклена фасада като че ли отразява миналото, настоящето и бъдещето на София… И въпреки че е толкова различна, се вписва чудесно сред съседните стари софийски сгради. Отвън прилича на мрежа от златисто-оранжеви квадрати, разделени с дебели линии зад стъклен екран – който непрекъснато се променя през деня, а вечер, благодарение на системата от подвижни панели и приглушеното осветление Lutron, непрекъснато искри и танцува.

 

Други статии

Коментари

be the first to comment on this article

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Отиди до TOP