„Свобода и национално съзнание“

Изложбата e осъществена по Комуникационната Стратегия на Република България и представяне на България в актуална светлина се състоя в сградата на ГК – Милано на 17.12. 2018 г.

Събитието на Комуникационната стратегия на РБ имаше една основна  цел – изграждането и утвърждаването на положителен образ на страната ни в Северна Италия, посредством инструментите на публичната дипломация.

 

ЗП-Милано планира своята инициатива по Комуникационната стратегия, основавайки се на опита, придобит в предходни години, като идентифицираха подходящите възможности за осъществяване на повишен публичен ефект посредством партньорство с други институции и организации.

Генералният консул г-жа Таня Димитрова направи изложение, в което представи България като отговорен и активен член на ЕС, представи актуална информация за страната, с цел утвърждаването на образа на България като привлекателно и сигурно място за чуждестранни инвестиции и туризъм и страна със значим принос към европейското културно многообразие.

 

Завеждащият службата за търговски икономически връзки запозна всички заинтересовани с възможностите, които страната ни предлага за развитие на бизнес, данъчна система, привилегии и облекчения за големите инвеститори в България.

 

Мероприятието предизвика вниманието на младото поколение, академичните общности, представители на различни институции в Милано, икономическите среди, с активното участие на българските неправителствени организации в Милано.

Други статии

Коментари

be the first to comment on this article

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Отиди до TOP